Otac postavio šator ispred bolnice kako bi mogao razgovarati sa sinom

Bivši borac, razočaran odlukom da se ne dozvoli posjet roditeljima djeci u bolnici, postavio je šator ispred bolnice u Pakracu kako bi bio što bliže svom sinu.

Roberto Mateš od ponedjeljka kampira ispred pakračke bolnice kako bi mogao biti u stalnom kontaktu voki-tokijem sa svojim sinom Šimunom (7 godina).

On se liječi u bolnici, a malom je, kaže, velika utjeha kad zna da je otac blizu. Podsjetimo uprava bolnica dozvoljava jednom roditelju dnevno 15 minutni posjet bolesnoj djeci.

– Zahvalan sam medicinskom osoblju za brigu za dijete, ali želim biti blizu da on zna da je tata blizu i da se možemo čuti, rekao je u videu objavljenom na Facebooku.

Rekao je da su došla dvojica zaposlenika do njega i pitali o čemu se radi. Nakon što im je objasnio situaciju, pustili su ga i nije bilo problema, ističe otac razočaran time što je zabranjeno biti uz dijete u bolnici. Danas je nakratko vidio sina nakon što mu je dopušten kratki posjet.

Najvažnije mu je da mu se sin oporavi, a dotad će mu biti na dohvat ruke.

ŠATOR ZA ŠIMUNA ❤Bivši branitelj kampira ispred bolnice da bi mogao biti u stalnom kontaktu voki tokijem sa svojim Šimunom (7 godina).Podsjetimo uprava bolnica dozvoljava jednom roditelju dnevno 15 minutni posjet bolesnoj djeci.Link na očev profil i objavu:https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10217616784680004&id=1490147925

Gepostet von Marin Ko am Dienstag, 4. August 2020

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79