Otac Tijane Ajfon otkrio kako je starleta provela dane IZA REŠETAKA

Starleta Tijana Maksimović u javnosti poznatija kao Tijana Ajfon nakon što je provela skoro mjesec dana u zatvorskoj ćeliji u Bijeljini, puštena je danas na slobodu.

Kako je za Blic objasnio njen otac, Đorđe Maksimović, Tijana je dobro podnijela dane iza rešetaka.

– Izašla je danas. Još nismo uspjeli da se čujemo jer nema telefon. Kažu da se super osjeća i da je u pritvoru bila potpuno opuštena i svoja. Šalila se sa svima, družila sa čuvarima, kuvala kafu. Svi su je zgotivili – kratko je prokomentarisao Tijanin otac.

Podsjećanja, spska starleta uhapšena je u velikoj akciji policije sa još 35 osoba. Osumnjičeni se terete za zloupotrebu opojnih droga, neovlašteno posjedovanje oružja i prostituciju. Tijana Ajfon u Tužilaštvu u Bosni i Hercegovini nije odala nijedno ime političara, biznismena niti mafijaša s kojima je bila intimna, tvrdio je tada njen advokat Miloš Stevanović iz Bijeljine.

Ajfonka sve tajne krije u mobilnom telefonu, koji je bio deponovan u tužilaštvu.

– Tijana je samo kratko rekla da je došla na žurku na koju je bila pozvana i da se ne bavi prostitucijom! Ona se do daljeg brani ćutanjem. U pravnom smislu nije iznijela nikakvu odbranu, a detalje će iznijeti kada bude podignuta optužnica, za nekoliko mjeseci. Tijanin telefon niko nije otključavao, tako da niko nema razloga da strahuje. Njen mobilni marke “ajfon” je isključen i ima šifru za otključavanje. On je u tužilaštvu i neće biti otključavan – rekao je nedavno advokat Stevanović.

Advokat Miloš Stevanović izjavio je da je Maksimovićeva puštena i prije isteka jednomjesečnog pritvora.

Foto: Goran Šurlan/RAS Srbija

-Sudija je utvrdio da više nema razloga za njenim zadržavanjem u pritvoru – dodao je advokat Stevanović.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79