Otišla kod ljubavnika, ostavila u stanu djecu da umru od gladi

Vladislava Podčapko (20) ostavila je svoju djecu samu i otišla kod ljubavnika. Nakon šest dana, 23-mjesečni sin umro je od gladi. Policiji je rekla da nije znala da djeca mogu umrijeti.

VK.com

Vladislava je kćerku Anu (3) i sina Danila zaključala u stanu u Kijevu. Ostavila ih je same devet dana i otišla kod ljubavnika. Maleni Danil je umro od gladi nakon šest dana. Njegova sestra Ana bila je s mrtvim bratom u stanu još tri dana.

Djeca su pokušavala izaći iz stana, ali nisu mogla otvoriti vrata jer su bila zaključana. Komšije su ih čuli kako plaču te su pozvali policiju koja nije došla.

Kada su djeca pronađena, djevojčicu su odmah odvezli u bolnicu. Bila je u vrlo lošem stanju i izgladnjela. Srećom, doktori su joj uspjeli spasiti život, prenosi Hayat.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79