Otišli u Bratislavu kao fudbaleri, vraćaju se kao ubice

Jovan Milošević (26) i Slavko Đorđević (21) iz Aleksinca, koji su lišeni slobode zbog sumnje da su 8. decembra u Bratislavi učestvovali u tuči u kojoj je likvidiran Nikola Kosanić (22) iz okoline Sopota, poznati su u Aleksincu kao lokalni fudbaleri.

Marko Stevanović, koji je obojicu trenirao u FK Palilula, kaže da mu je teško da poveruje da su umiješani u likvidaciju

– To su izuzetno dobri momci. Slavko je igrao i u niškom Radničkom, očekivali su lepu fudbalsku sudbinu. Međutim, otišli su da rade u Slovačku, jer su želeli da nađu posao i zarade, ali i da probaju u nekom tamošnjem klubu – priča Stevanović.

Zločin u Bratislavi: Srbijanac platio glavom zbog parčeta pice?

S druge strane, kako saznajemo, lišeni slobode Slavko Đorđević poznat je i srpskoj policiji, a protiv njega su podnijete dve krivične prijave.

– On je osumnjičen da je 18. augusta učestvovao u tuči i mladiću slomio vilicu. Prethodno je osumnjičen za učešće u tuči s lakim povredama – kaže izvor. Majka i brat Slavka Đorđevića dočekali su novinare jučer plačući.

– Poslednji put sam se čuo s bratom prije mjesec dana. Njegovu sliku sam vidio u medijima i šokirao sam se – rekao je Darko Đorđević, Slavkov brat, dok je majka neprestano jecala. Nikola Kosanić sahranjen je juče u Malom Popoviću kod Sopota, prenosi ATV.

Pogledajte lišenje slobode Srbijanaca osumnjičenih za likvidaciju sunarodnjaka u Bratislavi

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79