Otkazan prvi eksperimentalni koncert u Sarajevu, građanima će biti vraćen novac!

Organizatori prvog eksperimentalnog koncerta, koji je u Sarajevu trebao biti održan 16. jula 2021. godine, obavještavaju građane kako je događaj ipak otkazan.

I pored napora organizatora da uz ogromnu podršku Općine Ilidže i partnera organizuju ovaj događaj, nekoliko sponzora porjekta je otkazalo svoje ušešće u projektu, što direktno utiče na dalju realizaciju istog.

Uzeta je u razmatranje i činjenica da se veliki broj događaja u KS i BiH, u posljednje vrijeme, održava sa velikim brojem posjetilaca bez relevantnih saglasnosti nadležnih institucija i sprotno odredbama kriznih štabova, i da je koncert kao ovakav izgubio smisao, što je sponzore i partnere opravdano navelo na otkazivanje saradnje.

Zbog nemogućnosti održavanja jednog ovakvkog kompleksnog projekta, organizatori objavljuju da će ga morati otkazati. Svi posjetioci koji su kupili kartu dobit će povrat novca.Organizator će odmah započeti refundaciju karata, a proces povrata novca zavisi od banke i sistema PayPal, ali će isti biti vraćen u najkraćem periodu. U slučaju potrebe za asistencijom dostupan je info centar organizatora na email [email protected]

“Organizator CINEA preuzima potpunu odgovornost za otkazivanje ovog koncerta i zahvaljuje se Općini Ilidža što smo imali priliku prezentovati projekat i započeti rad na ovom koncertu te pokušali sa iskrenom namjerom napraviti jedan siguran ugođaj. Izvinjavamo se na neugodnostima i hvala za interesovanje za ovaj događaj, koji je jedan od kompleksnijih za organizaciju ovog tipa u vremenu u kojem trenutno poslujemo. Nadamo se nekim boljim vremenima”, navode organizatori u zaključku saopćenja za javnost.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79