Prvo su mi gurali žlicu, bio sam prisiljen na oralni..

Stefan je ispričao kako su ga silovali pet do šest dana, više puta dnevno. Zlostavljanje je počelo čim je stigao u zatvor.

“Prvo su mi gurali žlicu, bio sam prisiljen na oralni seks. To je trajalo pet-šest dana”

“Čim sam ušao u ćeliju, uhvatio me za arteriju, ja sam se srušio. Čim sam se probudio, ulili su mi Sanitar u čašu i to sam morao eksirati. Počelo je ponižavanje, udaranje. Jednu večer jedan me držao, a drugi mi je gurao žlicu u rektum, da me raširi, da me pripreme. Bio sam prisiljen na oralni seks. To je trajalo pet-šest dana”, ispričao je Stefan.

Bio je, priča, sustavno maltretiran i silovan, a to su mu radili cimeri – ubojice i kriminalci.

“Bilo je to po četiri puta dnevno, nekad je bilo po 15 minuta, nekad nekoliko minuta. Udarao me šakama u glavu”, ispričao je Stefan.

U zatvoru nije završio zbog teškog kriminala.

U zatvoru završio nakon što je ukrao dva parfema, stavili ga u ćeliju s ubojicom

Poslodavac mu nije isplatio plaću, ostao je bez stana i posla, pa je ukrao dva parfema. No nije zbog toga završio u zatvoru.

“Došao mi je poziv na sud na adresu koja mi je bila na osobnoj, u Mursko Središće gdje mi žive baka i deda. Oni me nisu obavještavali o tome. Ti su pozivi dolazili, a ja ih nisam primio. Na kraju su tjeralicu izdali”, rekao je.

Dobio je posao u Opatiji gdje ga je policija uhitila.

“Stavili su me u Remetincu u sobu s dva okorjela kriminalca. Jedan je bio osuđen za palež, zapalio je bakinu kuću, a sad mu sude jer je ubio djevojku. Drugi je isto osuđen na deset godina zatvora. Zajedno su robijali u Glini.”

Tu je, tvrdi, počeo teror.

“Oštrio je britvu po šest sati i rekao mi: ‘Ako čuvaru treba 12 sekundi do ćelije, meni treba tri sekunde da te zakoljem'”

“Imao je zadnji dio žice naoštren kao britvu. Zarezao me po vratu. Rekao je: ‘Ako čuvaru treba 12 sekundi do ćelije, meni treba tri sekunde da te zakoljem.’ Držak od žlice je bio toliko oštar da je 10 cm ušao kad ga je zabio u stol. Svaki dan ga je oštrio po šest sati kao bolesnik”, priča.

Govori kako nikome nije smio reći što se događa. Tvrdi da su ga dvojica zlostavljali, a u sobi je bio treći. On je morao biti okrenut licem prema zidu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79