Otkriven identitet bahatog vozača: Vladimir Mraković napao vatrogasca nakon nesreće u Banjaluci

Vladimir Mraković vozač je koji se bahato ponašao, te je lakše povrijedio jednog vatrogasca prilikom gašenja požara u utorak uveče na automobilu koji je učestvovao u saobraćajnoj nezgodi u Ulici kralja Petra I Karađorđevića u centru Banjaluke, potvrđeno je “Nezavisnim“.

Naime , kako je ranije navedeno na Facebook stranci Vatrogasne brigade Banjaluka prilikom gašenja požara jedan od učesnika je napao i povrijedio vatrogasca.

“U toku same intervencije, isključivanje akumulatora i spriječavanja daljnjeg širenja požara, navedeno lice je bahatim ponašanjem lakše povrijedilo jednog vatrogasca i na reagovanje drugog vatrogasca da se odmakne i ne ometa rad ekipe, reagovao tako da se unosio u lice tom vatrogascu uz opasku: “Znaš li ti ko sam ja?” kazali su iz Vatrogasne brigade.

Dodaju da samo odgovornom i profesionalnom reakcijom njihovih pripadnika nije došlo do neželjene situacije te je reakcijom pripadnika policije lice udaljeno i smješteno u službeno vozilo policije.

Saobraćajna nezgoda dogodila se su utorak u centru Banjaluke, nakon koje se jedno vozilo zapalilo.

Kako su dodali V.M. koji je upravljao mercedesom nije povrijeđen.

Vatrogasna brigada Banjaluka je lokalizovala požar na mercedesu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79