Otkriven tunel ispod višeg Suda u Podgorici: Vodi do depoa sa drogom

Crnogorski mediji su objavili nevjerovatnu priču o otkriću tajnog tunela ispod zgrade Višeg suda u Podgorici, koji je šokirao javnost. Iako su se pojavile tvrdnje da je iz depoa suda nestala velika količina droge, predsjednik suda, Boris Savić, demantovao je te informacije i istakao da nije ukradeno ništa iz depoa.

Međutim, ono što je otkriveno bilo je nevjerovatno – tunel koji je prokopan ispod zgrade suda. Predsjednik suda izjavio je da su zatekli pomjereni inventar u depou, ali da je obavljen popis i da su gotovo svi predmeti na svom mjestu. Ipak, informacije o krađi nisu bile tačne.

Otkriće tunela izazvalo je dodatnu zabrinutost jer dimenzije tunela ukazuju da je bio pravljen duže vrijeme. Takođe, postojala je sumnja da je meta bila lak pristup sudu i depou, a tunel je vodio prema sobi za zadržavanje.

Predsjednik suda također je naglasio da ne vjeruje da je droga koja se nalazi u depou bila meta, već se sumnja da je tunel prokopan u cilju pokušaja bjekstva.

Ova priča djeluje kao scenario iz akcionog filma, ali je stvarnost koja se dogodila u Crnoj Gori, i istražitelji će sada morati da razotkriju sve detalje ovog nevjerovatnog događaja.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79