Otkriveno ilegalno priređivanje igara na sreću u Vlasenici i Ugljeviku

Inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću, u saradnji sa inspektorima Poreske uprave Republike Srpske – Područni centri Zvornik i Bijeljina, otkrili su neovlašteno priređivanje igara na sreću na području opština Vlasenica i Ugljevik.

Neovlašteno priređivanje kladioničkih i elektronskih igara na sreću otkriveno je u ugostiteljskoj radnji „Ravna gora“ u Vlasenici.

– Zbog učinjenog prekršaja, S. M. je zabranjeno priređivanje kladioničkih i elektronskih igara na sreću bez odobrenja Republičke uprave za igre na sreću, te mu je izdat prekršajni nalog u iznosu od 2.000 КM. Takođe, oprema kojom je počinio prekršaj je privremeno oduzeta, do okončanja prekršajnog postupka – saopšteno je iz Uprave.

Inspektori Republičke uprave za igre na sreću otkrili su i dva slučaja ilegalnog priređivanja igara na sreću na području opštine Ugljevik.

Ilegalno priređivanje elektronskih igara na sreću, kao i igara na sreću na sedam automata otkriveno je kod I. K. u Mjesnom domu u Donjoj Trnovi.

Takođe, neovlašteno priređivanje elektronskih igara na sreću, te igara na sreću na pet automata u vlasništvu M. M. otkriveno je u objektu Doma kulture u mjestu Donja Trnova.

– Zbog učinjenog prekršaja, automati za igre na sreću su privremeno oduzeti, a protiv odgovornih biće preduzete mjere i radnje propisane Zakonom o igrama na sreću. Inspektori Republičke uprave za igre na sreću će i u narednom periodu nastaviti sa intenzivnim sprovođenjem inspekcijskih nadzora u cilju otkrivanja prekršaja iz oblasti igara na sreću – naglašavaju iz Uprave.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79