Otkriveno kako je poginuo Zoran čije je spaljeno tijelo pronađeno u “mercedesu”

Zoran Egerić (53) iz Veluća kod Trstenika izgorio je u svom automobilu u utorak uveče. Iako istraga još nije pokazala tačan uzrok smrti, pretpostavlja se da se vozilo zapalilo nakon što je sletjelo s puta i udarilo u stablo.

Egerićevo tijelo potpuno je izgorjelo u autu marke “mercedes” na lokalnom putu Veluće Tobolac. Policija istražuje mogućnosti koje se odnose na kvar na motoru, odakle je plamen mogao da se iznenada proširi, a da brzina širenja vatre nije vozaču dala dovoljno vremena da se izvuče iz vozila.

– Iako se u početku nije isključivala mogućnost samoubistva, prevlađuje uvjerenje da je smrt nastupila nakon što je Egerić autom sletio s puta u udario u stablo. Kablovi su najvjerovatnije počeli da varniče, i vozilo se zapalilo. Splet nesrećnih okolnosti, eventualno ugušenje od dima, možda su doveli do smrtnog ishoda – kaže izvor upoznat sa istragom.

Istraga ide u više pravaca. Rekonstruiše se kretanje nastradalog, od obližnje kafane, gdje se vjeruje da je boravio tog dana i u fokusu istrage je vremenski period od oko dva sata pre nego da se slučaj prijavi policiji.

– Zoran jeste tog dana bio u kafani i vjerovatno da je popio koju više. Niko u selu ne zna šta je moglo da mu se nakon toga dogodi. Ali, mi ćemo njega pamtiti kako izuzetno dobrog domaćina i čovjeka. Živio je sam, ali je stizao puno toga da uradi – ispričao je jedan od komšija u Riđevštici, zaseoku Veluća.

Egerić se bavio otkupljivanjem pečuraka, malina i drugog voća iz ovog dijela trsteničkog kraja. Priča se da su svi sa Zoranom uvijek rado poslovali, jer je bio čestit čovjek, piše Blic.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79