Otkriveno ko stoji iza likvidacije Saše Todorovića Trte?!

Likvidacija Saše Todorovića (55) zvanog Trta, kuma Zorana Uskokovića Skoleta likvidiranog 2000. godine, naručila je suparnička kriminalna grupa, koju uglavnom čine Srbi iz Štokholma. Todorović se sa njima sukobio oko prevlasti u švedskom podzemlju, a mafijaški rat je počeo kada su mu opljačkali i zapalili restoran.

Kako prenose švedski mediji, Saša Todorović je prije sukoba veoma blisko sarađivao sa pojedincima iz te kriminalne grupe, čiji su pripadnici Srbi i Šveđani.

– Oni su sarađivali i štitili jedni drugima leđa. Ta mafijaška grupa je tada bila jedna od najjačih u Štokholmu. Zarađivali su veliki novac i nije bilo sukoba između njih. Međutim, Todorović je bez učešća drugih počeo da otvara diskoteke, kafiće, restorane i da zarađuje mnogo više od ostalih – navode portali.

Kada su Todoroviću i partneri skrenuli pažnju da bi trebalo više da ih uključuje u svoje kombinacije, on je to odbio.

– Počele su uzajamne prijetnje, a sukob se 2016. godine zaoštrio kada su Todoroviću bivši saradnici opljačkali i zapalili restoran u Štokholmu. On ih je tada isključio iz preostalih zajedničkih poslova i poručio im da će ih uništiti. Međutim, njegovi suparnici su bili brži. Angažirali su nepoznatu osobu koja je Todorovića 19. avgusta izrešetao nasred ulice – prenose tamošnji mediji.

Podsjetimo, Saša Todorović likvidiran je u ponedeljak u večernjim satima. Njemu je pritrčao maskirani muškarac i ispalio mu više hitaca u glavu. Ubrzo je na mjesto mafijaške likvidacije stigla policija, koja je blokirala ovaj dio grada, a u potjeru pored brojnih patrola korišćen je i helikopter. Trojica osumnjičenih su lišeni slobode , ali mediji nisu saopćili o kome je riječ, prenosi Avaz.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments