Otkriveno šta je prethodilo opasnoj vožnji: Vožnja djevojke na haubi pod lupom policije

Policijska uprava Banjaluka putem društvenih mreža upoznata je sa događajem u kojem je djevojka snimljena kako se navodno u kanjonu Tijesno vozi na haubi automobila te policija još utvrđuje sve činjenice ovog događaja, a kako nezvanično saznaju Nezavisne, svemu je prethodila ljubavna svađa.

Navodno je ljubavna rasprava bila okidač da akteri ovog neobičnog događaja završe na internetu, gdje danima kruži snimak na kojem se vidi kako na haubi vozila u pokretu sjedi djevojka.

(VIDEO) Opasna vožnja na haubi: Vozači ostali u šoku kada su primjetili ženu

Prema nezvaničnim informacijama, djevojka se momku s kojim se posvađala bukvalno “zakačila” na haubu i on je nastavio voziti.

Na snimku koji je nastao iz drugog vozila u jednom momentu putem je prošao kedi, a na haubi vozila u pokretu je sjedila skupljena djevojka.

Inače, dionica puta u kanjonu Tijesno poprilično je opasna i upravo na tom dijelu nerijetko se dešavaju saobraćajne nezgode.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79