Otpor pritiscima: Večeras skup podrške Senadu Hadžifejzoviću

Sinoć je jedna muška osoba pokušala ući u prostorije Face televizije u Bosmal City Centru, te je uputila prijetnje redakciji.

Kako je rečeno, muškarac je prijetio uredniku Senadu Hadžifejzoviću i novinarima ove televizije zbog njihovog kritičkog izvještavanja protiv režima bračnog para Izetbegović. Hadžifejzović je u svojoj emisiji kazao da je njegova porodica pretrpila fizički napad i da neće odustati.

Oglasio se Senad nakon napada na Face TV: Nećemo se uplašiti, ovo se desi kada politika stavlja metu na čelo

Politička analitičarka Ivana Marić je na Facebooku objavila da se organizira simbolični skup podrške ispred Face televizije prije početka Centralnog dnevnika, u 18:45.

– Nakon što su “oni” svoje ljude poslali pred Face TV da prijete Senadu, čujem da su neki drugi pozvali svoje ljude da večeras u 18.45h, prije Centralnog dnevnika, dođu ispred FACE TV u znak podrške Senadu – napisala je Marić.

Na skup podrške je pozvala i novinarka Arijana Saračević – Helać, uz poruku podrške Senadu Hadžifejzoviću i slobodnom novinarstvu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79