Otvaraju prodavnicu samo za penzionere, ostali neće imati pravo kupovine

On je rekao da će prodavnica imati maksimalno do 50 artikala i to su osnovnih životnih namirnica, te napomenuo da ostali građani neće imati pravo kupovine

U Trebinju bi do kraja mjeseca trebalo da bude otvorena prodavnica u kojoj će pravo kupovine po najpovoljnijim cijenama u gradu imati samo penzioneri, dogovoreno je na sastanku predstavnika penzionera i gradonačelnika Mirka Ćurića.

Ćurić je nakon sastanka rekao novinarima da će Grad Trebinje na godišnjem nivou izdvajati 500.000 KM za ovaj projekat, koji je jedinstven u regionu.

“Penzioneri koji imaju penziju do 200 KM imaće popust u toj prodavnici 50 odsto na godišnjem nivou, oni koji imaju penzije do 300 KM popust 35 odsto, a penzioneri koji imaju penzije do 404 KM imaće popust 25 odsto”, precizirao je Ćurić.

On je rekao da će prodavnica imati maksimalno do 50 artikala i to su osnovnih životnih namirnica, te napomenuo da ostali građani neće imati pravo kupovine.

Predstavnik Udruženja Mirko Milojević rekao je da će im ova prodavnica mnogo značiti, s obzirom na to da penzioneri teško žive i zahvalio Gradskoj upravi na inicijativi – prenosi Fokus.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79