Ova obitelj s djecom noć je provela u autu: ”Od kuće nema više ništa..”

Nakon razornog potresa koji je jučer razorio Petrinju i okolna mjesta, tlo neprestano podrhtava i dalje. U potresu je ozlijeđeno više osoba, a sedam osoba je poginulo.

“U autu smo proveli noć s djecom, svekar i svekrva u svom autu. Od kuće nema više ništa, sva je iznutra popucala, tamo se više ne može biti”, opisala je jedna stanovnica Majske Poljane za N1.

“Svekar i svekrva su za dlaku izbjegli katastrofu. Kad je počelo tresti, svi smo izašli van”, rekla je jedna stanovnica Majske Poljane za N1.

Njezini sumještani spavali su u kombiju. Jedan nam je stanovnik Majske Poljane pokazao da su mu sin i unuk spavali u kombiju.

Naš reporter razgovarao je i sa ženom kojoj je kuća razrušena.

“Tragično, sama živim s 1.000 kuna. Tu sam kod susjeda spavala, pomogao je tko je naišao. Nisam udana, nemam djece. Imam dva brata, jedan u Sisku, jedan u Srbiji”, rekla je žena.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79