Ova objava digla je sve na noge: Čovjek sa slike je možda moj otac, pomozite mi da ga pronađem

Odrastao sam bez oca i bio bih vam veoma zahvalan ako biste mi pomogli da pronađem i upoznam čovjeka za kog vjerujem da mi je otac!

Ovim riječima se Dalibor Ćatić (40) iz Svilajnca obratio svim korisnicima društvene mreže Facebook moleći ih da podijele njegovu objavu i pomognu mu da poslije toliko godina upozna svog oca.

– Dobar dan, moje ime je Dalibor Ćatić, rođen sam 24.01.1979 godine u porodilištu u Ćupriji. Tražim čovjeka koji je u periodu od 1977./79. godine živio kao podstanar kod moje majke Darinke Ćatić (rođene Stevanović) u Svilajncu, a za kojeg vjerujem da mi je otac – napisao je Ćatić u svojoj objavi.

Dalibor je saznao da se čovjek sa fotografije zove Milutin. U to vrijeme se bavio fotografijom i živio u okolini Beograda.

– Rečeno mi je da je nakon mog rođenja više puta dolazio da me vidi, ali da mu moja majka koja je u to vrijeme bila udata to nije dopuštala. Inače je u vrijeme kada sam začet majčin tadašnji muž, Ahmet Ćatić, čovjek čije prezime nosim, bio iza rešetaka. Majka se pet godina nakon mog rođenja razvela, odrastao sam bez oca i bio bih vam veoma zahvalan ako bi mi pomogli da pronađem i upoznam čovjeka za kog vjerujem da mi je otac – napisao je Ćatić.

U pozadini slike na kojoj se nalazi njegova majka vjeruje da je njegov otac te moli sve ljude koji na osnovu spomenute fotografije prepoznaju ili imaju bilo kakvu informaciju o ovom čovjeku da mu se jave ne bi li stupio u kontakt sa njim.

Dalibor je već dobio veliki broj odgovora iz cijele Srbije. Mnogi mu žele sreću da pronađe oca, ali bilo je i dosta onih koji su pokušali da mu pomognu sa konkretnim informacijama.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79