Ovaj mačak radi kao osiguranje u bolnici i svima je omiljen! (FOTO)

Bez obzira koliko vaš posao može biti dosadan ili stresan, uvijek je lijepo raditi u okruženju u kojem postoji taj jedan kolega koji sve nasmijava i radnu atmosferu čini puno boljom.

I još ako je taj zaposlenik mačka, zar može bolje? U bolnici Epworth u Australiji radi mačak Elwood, a njegovu priču ispričala je Chantel Trollip za Bored Pandu.

Elwood se vrtio oko bolnice gotovo godinu dana. Jednog dana, dok je dolazila na posao, Chantel koja radi kao patolog u bolnici, primijetila je da Elwood nosi akreditaciju oko vrata.

Kad je pogledala o čemu se radi, vidjela je da on sada radi kao član osiguranja bolnice.

Prvi put sam primijetila njegovu akreditaciju u junu. Tog dana sam zapravo bila tužna, ali kad sam vidjela tu akreditaciju, to mi je popravilo dan. Kad sam ga prvi put vidjela, mislila sam da je lutalica, a sada ima istu identifikacijsku iskaznicu kao i mi ostali koji radimo u bolnici – kazala je Chantel.

Važno je napomenuti da se njegova svakodnevna rutina zapravo nije promijenila jer on i dalje radi dvije stvari: osigurava vrata i prati tko ulazi te odmara na suncu.

Nikad nije pokušao ući u bolnicu. Mislim da je ionako premalen da bi aktivirao automatska vrata. Napravili smo mu posudu za hranu i vodu i on ovdje uživa – zaključila je Chantel, piše Index.hr.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79