Ovako nas varaju na Jadranu, pa kafu s malo mlijeka platiš skoro 5 KM!

Tako se varaju turisti! Kava s malo hladnog mlijeka, pa onda naplatiš gostu kavu s mlijekom! Strašno, zaključuje gošća kafića nakon ovog iskustva

Kolegica Večernjeg lista javila se u redakciju nakon neugodnog iskustva kojeg je doživjela u kafiću u Okrugu Donjem na Čiovu i koje je, kako sama kaže, eklatantan primjer varanja gostiju.

– Sjela sam na kavu u Okrugu Donjem na Čiovu i naručila kratki espresso s malo hladnog mlijeka sa strane. Nakon toga žena donese espresso, dva deci mlijeka, i naplati sve ovo 18 kn! Ja ju pitam – koji je to način, ona kaže – mi to tako naplaćujemo kad nas gosti ovo traže. Užas – napisala kolegica Večernjaka.

Tako se varaju turisti! Kava s malo hladnog mlijeka, pa onda naplatiš gostu kavu s mlijekom! Strašno, zaključuje gošća kafića nakon ovog iskustva na Čiovu.

Snimila je i video da se vidi da se ne radi o nekom elitnom kafiću na Stradunu, nego o jednom sasvim običnom na Čiovu kakvih ima tisuće na Jadranu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments