Ovo je 13-godišnji dječak koji je pronašao novčanik s mnogo novca i vratio ga trudnici

Trinaestogodišnji Igor Spaić iz Trebinja prije nekoliko dana našao je novčanik sa većim iznosom novca i vratio ga vlasnici. Događaj je još humaniji jer je vlasnica bila trudnica, koja se istu večer porodila.

“Bio sam sa tatom u kupovini. Kada smo završili, pored vrata od našeg auta vidio sam novčanik. Tati sam rekao da sam našao novčanik. Otvorili smo ga i našli osobnu iskaznicu. Žena koja je izgubila novčanik je bila rodica od mog prijatelja. Nazvali smo njega da joj javi i da se dogovorimo gdje ćemo se naći”, priča Igor.

Od malih nogu se uči: Dječak našao novčanik pun para i vratio ga trudnici

Ovaj skromni dječak dodaje da u nijednom momentu nije razmišljao da uzme novac, iako ga je bilo dosta, jer zna da ne može biti sretan od tuđeg.

“Bilo mi je teško što sam morao uzeti i ono što me žena častila, ali ona je bila toliko navalila da nisam imao načina da odbijem. Još sam sretniji što sam našao novčanik trudnice koja je ubrzo na svijet donijela bebu”, rekao je dječak za portal ‘Srpska Info’.

Igor i njegov prijatelj, rođak od žene koja je prije nekoliko dana izgubila novčanik, ranije su, također našli novčanik sa novcem i vratili ga vlasniku.

Ovaj dječak je i uspješan mladi nogometaš, a kaže da se nada kako će jednog dana, kad bude zarađivao svoj novac, ako ga, slučajno, izgubi, biti netko tko će mu ga vratiti, jer dobro se dobrim vraća.

(VIDEO) “Ja sam najmlađi biznismen u BIH!” Sa 11 godina uzgaja desetine vrsta domaćih životinja


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79