Ovo je Biljana koja je mužu smrskala glavu: Tijelo u fazi raspadanja pronađeno 15 dana nakon ubistva

Bljana P. (55) iz Piromana uhapšena je zbog sumnje da je u Obrenovcu brutalno ubila Bojana A. (54), s kojim je bila u vanbračnoj zajednici.

Tijelo nesretnog čovjeka, u fazi raspadanja i s vidljivim tragovima nasilja, pronađeno je 30. aprila u porodičnoj kući u Piromanu, gdje su živjeli posljednje dvije godine.

Kako Kurir saznaje, ubistvo se dogodilo sredinom aprila, a tijelo nesretnog Bojana pronađeno je 30. aprila.

  • Tijelo je pronašao komšija, koji je odmah obavijestio policiju. Hitna pomoć je konstatovala smrt, a kako je utvrđeno, Bojan A. viđen je posljednji put 17. aprila. Pretpostavlja se da je ubijen tog dana ili dan kasnije. Tijelo je u trenutku pronalaska već bilo u fazi raspadanja – rekao je izvor Kurira upoznat sa slučajem.

On je dodao da se sumnja da je Biljana P. izvršila brutalno ubistvo i da je nakon toga pobjegla.

  • Na tijelu su odmah bili vidljivi tragovi nasilja – udarci u glavu koji su bili kobni za čovjeka. Biljana je odmah bila sumnjiva jer je već imala dosije u policiji a i njeno bjekstvo je bilo sumnjivo. Ona je pronađena u Beogradu i odmah je uhapšena. Zanimljivo je da kod sebe nije imala ličnu kartu i da je zapravo nije imala 10 godina – rekao je sagovornik Kurira.

Bojan i Biljana su se tamo doselili prije dvije godine.

  • Bojan je radio kao obezbjeđenje u Železniku. S Biljanom je živio u Beogradu, kupili su ovo imanje i preselili se tu. Tijelo je pronašao njegov kolega i komšija jer su ga zvali da vide šta je s Bojanom pošto je trebalo da bude na poslu – priča jedan od komšija.

On dodaje da je Bojan bio na odmoru i da su komšije mislile da je otišao negdje s Biljanom.

  • Međutim, kad je čovjek otišao do kuće, shvatio je da su vrata otključana. Ušao je i iz hodnika je u dnevnoj sobi na krevetu vidio Bojana kako nepomično leži. Nije ulazio, odmah je zvao policiju jer je bilo jasno da Bojan nije živ – kaže sagovornik.

Mještani bili u strahu

Mještani su iz medija saznali da je ubica uhapšen.

  • Nije nam bilo svejedno. Pogotovo žene su se plašile. Vjerovali smo da se krije u obližnjoj šumi – kažu naši sagovornici.

Komšije objašnjavaju da je Biljana imala preku narav i da se često svađala s Bojanom.

  • Konstantno se čula galama iz njihove kuće. Bojan se žalio da mu je ona krala kartice i da je dizala novac iz banke. Posljednji put mu je ukrala telefon i kartice. Zvao je banku da blokiraju karticu i da je prijavi policiji. Ko zna, možda su se zbog toga i posvađali – priča jedan od komšija.

Prema njegovim riječima, Bojan i Biljana su ranije imali brakove sa drugim osobama i u njima djecu, ali niko od komšija nije vidio nijedno od njihove djece piše Hayat.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79