Ovo je djevojka koja se lažno predstavljala da je humanitarka

Upravo smo dobili fotografiju djevojke koja zadnjh dana hoda Sarajevom i lažno se predstavlja, tvrdeći da skuplja novac za oboljelu djecu – zamolit ćemo vas za podjelu informacija kako bi pokušali saznati ime dotične, upozoravaju iz humanitarne organizacije “Pomozi.ba”.

– Sada je prestala govoriti da prikuplja ispred naše organizacije i tvrdi da skuplja direktno za porodicu. To naravno nije istina, a porodica male Lejne za koju uzmeđu ostalog tvrdi da skuplja, ograđuje se od svega. Također, dobili smo informaciju da od sitnog novca kupuje šminku u jednoj radnji sa kozmetikom. Pored ove fotografije, dobili smo i fotografiju jednog momka koji bi mogao biti dio iste grupe, ali nećemo još objavljivati dok detaljno ne provjerimo – rekli su iz ove humanitarne organizacije.

Podsjećamo, iz “Pomozi.ba” naveli su kako ulicama Sarajeva nekoliko prevaranata pokušava uzeti novac od građana na račun njihove organizacije.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79