Ovo je Džemal Čardaković koji je likvidiran nakon što je na semaforu izašao iz kamiona: “Djeca gledala sve svojim očima”

Ovo je Džemal Čardaković koji je likvidiran nakon što je na semaforu izašao iz kamiona: “Djeca gledala sve svojim očima”


Do pucnjave je je došlo u trenutku kada je Harris, vozeći terenac, stao na semaforu ispred Čardakovića koji je vozio kamion. Čardaković je izašao iz vozila kako bi razgovarao s Harrisom koji ga je u tom trenutku upucao.

Džemal Čardaković, 45-godišnji državljanin BiH, ubijen je u subotu u Sjedinjenim Američkim Državama, točnije u gradu Manchesteru u New Hamphshireu, u blizini tržnog centra, piše CBS News. Pucnjava se dogodila oko 15.30 sati, a Čardakovića je ubio Tyrese Harris (22), koji je uhićen i optužen za ubojstvo iz vatrenog oružja. Državni tužitelj New Hampshirea John Formella rekao je da su im svjedoci rekli kako je netko upucan na putu. Policajci su utvrdili da 45-godišnji Džemal Čardaković ne reagira. Proglašen je mrtvim na licu mjesta, prenosi CBS News.

Ubijen vozač kamiona iz BiH zbog svađe na semaforu

Tužitelj su rekli da je Haris svjesno izazvao Čardakovićevu smrt pucajući u njega, ali i neoprezno izazvao njegovu smrt “ispoljavajući krajnju ravnodušnost prema vrijednosti ljudskog života”.

Do pucnjave je je došlo u trenutku kada je Harris, vozeći terenac, stao na semaforu ispred Čardakovića koji je vozio kamion. Čardaković je izašao iz vozila kako bi razgovarao s Harrisom koji ga je u tom trenutku upucao. Prije rasprave na semaforu, a nakon toga i ubojstva, Harris je navodno u vožnji određeno razdoblje nesavjesnom vožnjom ometao promet i druge sudionike u njemu.

Također, svjedoci koji su se nalazili na ovom mjestu u trenutku tragedije naglasili su kako se u kabini s Čardakovićem nalazilo i dvoje djece.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija