Ovo je Hajrudin Zahirović koji je danas ubio suprugu Dženitu, a sebe raznio bombom

Nezapamćena porodična tragedija dogodila se jutros u tuzlanskom naselju Paša Bunar. Pod nerazjašnjenim okolnostima Hajrudin Zahirović je nožem nasrnuo na suprugu Dženitu, kojoj je zadao nekoliko smrtonosnih povreda, a potom je aktivirao bombu i oduzeo sebi život.

Prema preliminarnim rezultatima istrage Hajrudin je legao na bombu i raznio se tako da su istražitelji dijelove njegovog tijela tražili po stanu u kojem je živio sa suprugom te sinovima blizancima Edinom i Adnanom.

Izašao sam iz ulaza prije tragedije. Kada sam se vratio čuo sam šta se dogodilo i nisam mogao vjerovati. Meni su bili odlične komšije, ne znam šta bi mogao biti razlog” – kaže Sead Jogunčić za Freshpress.info

Isto si potvrdile i druge komšije, a neke od njih koji su zavirili u stan porodice Zahirović na trećem spratu, prije dolaska istražitelja, kažu da je unutrašnjost bila sva u krvi i da se takav prizor može vidjeti samo u filmovima strave i užasa.

Hajrudin zaklao suprugu i legao na bombu, Edin istrčao ispred zgrade i vikao: “Spasite mi brata!”

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79