Ovo je Klinika u Hrvatskoj: Prokišnjava, padaju stropovi, sve curi,.. (FOTO)

Još prije godinu dana Klinika za tumore KBC-a Sestre milosrdnice izvijestila je Upravu bolnice, kojoj je tad na čelu bio direktor Mario Zovak, da ponovno obilno curi voda po prostoru novog linearnog akceleratora na kojem su onkološki pacijenti trebali obavljati zračenje.

Osim toga, u junu ove godine u liječničkoj sobi Zavoda za onkologiju i radioterapiju Klinike za tumore urušio se strop, curi i u drugoj liječničkoj sobi, a napuhnuti zidovi od vlage su vidljivi i u bolesničkoj sobi 807.

O lošem stanju stare zgrade Klinike za tumore izvijestili su za Index.hr radnici ove bolnice, koji su poslali i otvoreno pismo.

“Uslijed vremenske nepogode zbog obilnih oborina došlo je do curenja vode u liječničkoj sobi, o čemu me predstojnik Klinike za tumore odmah obavijestio te smo isto privremeno sanirali. Međutim, cjelovito rješenje popravka uslijedit će nakon kompletne sanacije krova starog dijela zgrade Klinike za tumore”, odgovorio nam je dr. Vagić.

“Konstatacija da se u Kliniku za tumore zadnjih 10 godina nije ulagalo nije točna. Naime, svi moji prethodnici, uključujući i tadašnjeg ravnatelja Klinike za tumore, koji je ujedno i djelatnik Klinike za tumore, na primjeren način su se skrbili o Klinici za tumore koju svi doživljavamo kao jednu od vodećih ustanova za liječenje malignih bolesti u Republici Hrvatskoj.

Na sastanku koji spominjete nisam rekao kako se zadnjih 10 godina ništa nije ulagalo u Kliniku za tumore, već da možda neki misle da 10 godina nije ulagano u Kliniku za tumore”, rekao nam je Vagić.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79