Ovo je mjesto gdje je Mehmed ubio Hazimu: “U blizini bila djeca, komšije sve gledale”

Ovo je mjesto gdje je Mehmed ubio Hazimu: “U blizini bila djeca, komšije sve gledale”


Sinoć oko 19,40 sati PS Gradačac prijavljeno je da se čuje vika i galama u naselju Požarike u Gradačcu, a zatim je ponovno prijavljeno da se na istoj lokaciji u neposrednoj blizini osnovne škole Požarike nalazi tijelo ženske osobe bez znakova života.

Pomahnitali Mehmed Selimović zvani Meša, ubio je nedužnu stariju ženu Hazimu u blizini osnovne škole gdje se svakodnevno okupljaju maloljetne osobe.

Mehmed je od ranije poznat policiji kao osoba koja uživa u narkoticima i koji je godinama maltretirao komšije gdje god da živi.

Portal Crna-Hronika saznaje da pomahnitalog Mehmeda nije zaustavila policija nego komšija Zemir koji je opasnog ubicu neutralisao do dolaska policije.

Mehmed je ubio Hazimu blokom. Motiv i dalje nije poznat.

Na mjesto događaja upućeni su SHMP Doma zdravlja Gradačac, policijski službenici PS Gradačac i istražitelji OKP PU Gradačac, te su potvrđeni navodi prijave, konstatovana je smrt ženske osobe, a o događaju je upoznata i dežurna tužiteljica KTTK-a, koja će rukovoditi uviđajem na mjestu događaja.

Šta radi policija u Gradačcu: Na prijavljeno nasilje nisu izašli na teren, komšija uhvatio ubicu Mehmeda

Uviđaj su izvršili istražitelji Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP TK-a i PU Gradačac.

S tim u vezi, jedno lice koje se dovodi u vezu sa navedenim događajem je privedeno u službene prostorije PU Gradačac, navedeno je sinoć iz policije povodom novog tragičnog događaja i ubistva žene u Gradačcu.

Kako se vidi na video snimcima sa mjesta događaja u Gradačcu, na lokaciji su se osim policije okupile i komšije i prolaznici.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija