Ovo je mladi muzičar koji je poginuo u nesreći kada se u njega zabio pijani vozač AUDI-ja

Nemanja Nikolić (22), muzičar iz sela Grivac kod Knića, poginuo je u noći između subote i nedjelje u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Mrčajevcima u okolini Čačka.

Kako se saznaje, nesreća se dogodila kada se u Nikolića, koji je upravljao Yugom, direktno zakucao vozač Audija koji je prešao iz suprotne trake.

Prvi rezultati istrage ukazuju da je nesreću skrivio vozač Audija, koji je iz zasad nepoznatih razloga prešao u suprotnu traku i direktno udario u Yugo koji mu je dolazio u susret. Od siline udara, Yugo je bio u potpunosti smrskan, a mladi bubnjar je ostao na mjestu mrtav. Ljekari su po dolasku mogli samo da konstatuju smrt – kazao je dobro obaviješten izvor.

On dodaje da je na uviđaju utvrđeno da je vozač Audija bio pod dejstvom alkohola, prenosi Hayat.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79