Ovo je mladi policajac koji je digao ruku na sebe. Imao je 29. godina

Nova tragedija zadesila je glavni grad Bosne i Hercegovine. Ovo je drugi slučaj suicida koji se desio za vikend u Sarajevu. U večernjim satima, policajac je počinio samoubistvo, potvrđeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Na području Općine Ilidža u nedjelju navečer samoubistvo je izvršio pripadnik Federalne uprave policije (FUP). Preminuli muškarac je Kemal Aljić rođen 1993. godine, a radi se o policijskom službeniku iz Sarajeva. Njegovo tijelo pronađeno je u stanu u kojem je živio.

Sinoć se navodno trebao javiti na dužnost, no navodno je u toku noći u svom stanu izvršio samoubistvo. Od tragično nastradalog mladića, brojni prijatelji opraštaju se na Facebook-u piše Crna-Hronika.

  • “Dobri moj Kemal Aljic Volit će te vječno tvoji spinovci i tvoj trener”
  • “Da ti dragi Allah podari lijep dženet.”
  • “Otišao si prebrzo. Dušo lijepa sad putuj Dženetskim baščama”

Krajem ovog mjeseca širom BiH zabilježeno je nekoliko samoubistava, a većinom je riječ o osobama koje su mlađe ili srednje životne dobi.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79