Ovo je mladić iz BiH koji je pronađen mrtav u apartmanu na Svetom Stefanu

Obdukcija tijela Vladimira Tešića (24), mladića iz Krupe na Vrbasu pokazat će tačan uzrok njegove smrti, nakon što je bez znakova života pronađen u apartmanu na Svetom Stefanu u Crnoj Gori, gdje je s prijateljima bio na ljetovanju.

Preliminarnim pregledom mladićevog tijela utvrđeno je da je njegova smrt nastupila od ugušenja usljed povraćanja. Naime, kako nam je otkrio izvor iz crnogorske policije koji je blizak istrazi na tijelu nisu uočeni tragovi nasilja, ali će i pored toga biti sprovedena opsežna istraga.

Večer prije kobnog događaja Tešić je bio na zabavi sa svojim prijateljima i sa još nekoliko mlađih osoba iz susjednih apartmana koji su smješteni u naselju Šumet.

Njegovi prijatelji dali su izjave inspektorima u policijskoj stanici u svojstvu građana, a saslušane su i turistkinje iz Srbije koje su bile u susjednom apartmanu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79