Ovo je mladić koji je sinoć ubijen u Trnu kod Laktaša

Zbog ubistva Savanovića, uhapšen je Dalibor Čamber. Sve se desilo sinoć oko 23 sata na benzinskoj pumpi u Trnu, a tom prilikom Čamber je ranio još jednog mladića.

Od zadobivenih povreda, Savanović je preminuo u UKC-u Republike Srpske.

Pripadnici Policijske stanice Laktaši uhapsili su osumnjičene osobe Dalibora Čambera i Milana Đurđevića i oni se nalaze na kriminalističkoj obradi, nakon čega će biti sprovedeni na ispitivanje u Okružno javno tužilaštvo u Banjoj Luci.

Kako piše ATV, Dalibor Čamber, koji je odranije poznat policiji, uhapšen je u martu ove godine zajedno s bratom Dubravkom s lažnim policijskim značkama i vozilom s treptačima.

Tada je policija u pretresu pronašla i oružje, tvrdi ATV.

Kako BN saznaje, Čamber je pripadnik “Srbske časti”, organizacije s vrlo upitnom reputacijom, koja djeluje i u Republici Srpskoj.

Čamber je, zajedno s ostalima iz “Srbske časti”, bio rado viđen gost i u Palati RS-a kada je predsjednik bio Milorad Dodik, o čemu govori i ovaj prilog:

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79