Ovo je muškarac koji se raznio bombom u sudu

 

Mladen Bulatović (35) iz Podgorice koji je stradao danas nakon što je na ulazu zgrade u podgorički Osnovni sud aktivirao ručnu bombu, hapšen je zbog šverca kokaina i heroina.

On je tačno prije pet godina, odnosno u martu 2018. godine priveden na graničnom prelazu Dobrakovo, zbog pokušaja krijumčarenja 1,1 kilograma kokaina i 292,8 grama heroina, prenosi Blic.

Bulatović je tada otkriven kada su ga zaustavili pripadnici granične policije u automobilu lančia kojim je upravljao, te su prilikom pretresa u njegovom džepu pronašli zamotuljak sa marihuanom količine 3,6 grama.

Nakon toga, kriminalistički tehničari su detaljnim pretresom u specijalno napravljenim bunkeru pronašli jedno veće pakovanje oblijepljeno crnom trakom u kome se nalazila opojna droga kokain u količini od 1127,3 grama, zatim jedno pakovanje u pvc foliji sa 292,8 grama heroina, dva pakovanja nepoznate smjese sa ukupno 1069,3 grama.

Pored toga, on je imao debeo dosije i osuđivan je zbog napada na policijske službenike, falsifikovanja, neovlašćene proizvodnje, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Bombaški napad na Osnovni sud u Podgorici. Ima mrtvih

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79