Ovo je nastradali vozač autobusa: Nepoznati muškarac ga likvidirao iz kalašnjikova dok je bio za volanom

U ataku koji je dogodio, kada je za sada nepoznati muškarac iz kalašnjikova pucao na autobus u blizini Glođana kod Dečana na Kosovu, stradalo je dvoje učenika srednje škole Genta Mustafaj (19) i Ledion Hamzaj (17), kao i vozač autobusa Gani Đokaj.

Od njih se na društvenim mrežama opraštaju prijatelji, porodica, nastavnici stradalih učenika, ali i ljudi koji ih nisu poznavali, piše Blic.

– Navikli smo da pišemo o vašim uspjesima, Genta i Ledione, nikad nismo mislili da ćemo pisati bolne riječi zbog vas i da ste uvenuli u cvijetu mladosti! U ovim trenucima, sa velikim bolom u srcu, stojimo uz vaše porodice. Izražavamo iskreno saučešće porodicama Mustafaj i Hamzaj – napisao je na svom profilu na Fejsbuku Ramadan Lušaj.

U daljem oproštaju je naveo da su stradali učenici zvijezde čiji se sjaj nikad neće ugasiti.

– Ostaćete kao najljepša uspomena i kao najveća tragedija koja je zadesila naš kraj i cijeli naš narod. Saučešće i svim školcskim drugovima i nastavnicima – napisao je i zaključio:

Potresne riječi prijatelja nastradalih učenika na Kosovu: Nepoznati muškarac iz kalašnjikova pucao na autobus

Ovo je Gani Gjokaj – vozač koji je nastradao u Glođanu/Gllogjan.

Poginuli je bio iz sela Skivjana u opštini Đakovica.

(FOTO) Tuga i uznemirenost na Kosovu: Pogledajte đački autobus u kojem je likvidirano troje ljudi

Podsjetimo, nepoznati muškarac mecima iz kalašnjikova zasuo autobus i na mjestu likvidirao  vozača Ganija Đokaja i teško ranio učenike Gentu Mustafaj i Lediona Hamzaja, koji su izdahnuli u bolnici u Peći.

U toj tragediji  ranjena i jedna osoba, koja je operisana i izvađen joj je metak i sada se, prema navodima ljekara, nalazi van životne opasnosti.

Motiv još uvijek nije poznat. Mediji su prenijeli dva moguća, ali vlasti nisu potvrdile da li do bilo kog od njih dovela istraga. Jedino što je saopšteno iz policije jeste da postoje”različite linije istrage i da se ona odvija u tri pravca”, međutim, rekli su da do sada nisu došli do konkretnog motiva.

Prije scenarijima koje mediji navode, jedan putnik je uznemiravao djevojke u autobusu, vozač ga je izbacio a on se vratio s kalašnjikovim, sačekao autobus i počeo da rešeta. Dok je druga verzija priče da je riječ o nesporazumu među auto-prevoznicima.

Drugu verziju prokomentarisao je rođak likvidiranog vozača rekavši za “Kosovo online” da se nastradali Gani nikad nije požalio da ima probleme ni sa kim.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79