Ovo je Nenad Kaluđerović, čovjek koji je likvidirao monstruma sa Cetinja i spriječio još veći masakr

Masovnog ubicu Vuka Borilovića, u krvavom piru na Cetinju, zaustavio je sugrađanin Nenad Kaluđerović, što je i nakon istrage i zvanično potvrđeno.

Borilović je oko 16 sati likvidirao 10 ljudi, a ranio još četvoro, od čega je troje u životnoj opasnosti.

Na Instagram profilu pg_forass objavljena je fotografija Cetinjanina Nenada Nena Kaluđerovića, za koga se tvrdi da je likvidirao hicima iz vatrenog oružja Borilovića, a što je potvrdila i dežurna tužiteljica Andrijana Nastić i navela kako taj čovjek za sada nije lišen i da još uvijek nije jasno kako će sve biti kvalifikovano.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Podgoricke Fore (@pg_forass)

– Čovjek koji je očistio cetinjiske ulice od demona! Heroj, junak! Spasio si nekoliko života danas! Ta ulica da dobije ime po tebi! Zatvor nije za tebe jer se ti nijesi ogriješio o zakonu, ti si branio, sačuvao veliki broj svojih komšija, kumova, prijatelja, živ bio 100 god. Neno, uz tebe je cijela Crna Gora u ovim teškim trenucima!

– Tužno je bilo šta reći, ali tebi čovječe bog neka te čuva za tebe je sloboda orden hrabrosti jer si spasio goreg čina.

– Zlo činiti od zla se braneći, tu zločinstva nema nikakvog.

Podsjetimo, dežurna tužiteljica Andrijana Nastić rekla je da je devet osoba ubijeno na Cetinju, dok je dvoje podleglo ranama u Kliničkom centru u Podgorici.

– Od 11 ubijenih dvoje je djece, rekla je Nastaić.

Istakla je i da je Borilovića usmrtio sugrađanin.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79