Ovo je otac prodao kćerku (13) poznaniku (47) za 3.000 eura

D.J. (44) otac koji je prodao svoju kćerku (13) za 3.000 eura poznaniku B.S. (47) iz okoline Bojnika (Srbija), priveden je juče zajedno sa kupcem i odgovaraće za krivično djelo trgovina ljudima, za šta im prijeti od pet do 12 godina iza rešetaka.,.

Obojica su odranije poznati policiji, otac djevojčice uglavnom po nasilju, a protiv kupca djevojčice je ranije podnijeta krivična prijava zbog falsifikovanja rezultata glasanja.

– Otac djevojčice u policijskom dosijeu ima prijavu za ometanje službenog lica u obavljanju dužnosti, kao i za napad opasnim oružjem i za ugrožavanje sigurnosti. Kupac djevojčice, priveden je zbog falsifikovanja izbornih rezultata i nema drugih krivičnih djela u dosijeu – rekao je izvor.

Prilikom lišavanja slobode oca ove nesrećne djevojčice, bio je bahat i ponašao se kao da ništa loše nije uradio.

– Tvrdio je da je pošteno platio mladu i da je sasvim normalno da se djevojčice mlade udaju. Slično se ponašao i otac kad su ga privodili policajci. I on je bio bahat, govorio je da može da radi šta god hoće sa svojom kćerkom. Kod njega je pronađeno oko 1.000 evra od prodaje djevojčice i taj novac je oduzet – napominje izvor blizak istrazi.

Kako pričaju komšije ove porodice, djevojčicu je ostavila majka i bila je potpuno zanemarena.

– Nisam siguran ni da li su svaki dan imali da jedu i piju. To mu je najstarija kćerka, ali je zanemarivao. Djevojčica se ni sa kim nije družila, pomagala je oko kuće i stvarno je vrijedna i kulturna. Uvijek se javi u prolazu, nikada nije bilo problema sa njom. To što je njen otac uradio je za najveću osudu – pričaju zaprepašćene komšije.

Dodaju i da je D.J. prije nekoliko dana sjedio u jednom kafiću i čašćavao sve redom.

– Vadio je i bacao evre na sto. Bahato se ponašao, a pričao je da je navodno dobio na kocki. Sjedeo je sa jednim od sinova u tom kafiću. On je neki sitan lopov – dodaju naši sagovornici.

Ističu i da je volio da popije, te da su šokirani šta je uradio svojoj jedinoj kćerki.

– On iz prvog braka ima dva sina i nju. Njega je žena, njihova majka napustila prije oko sedam godina , zašto je to uradila ne znamo. Ali eto, ostavila djecu i više nije dolazila. Nikada je poslije toga nismo vidjeli, možda su se čuli telefonom. To zaista ne znam. On sada ima i drugu ženu, sa njom sada živi. Imaju jednog ili dva sina – kažu izbezumljene komšije.

Podsjetimo, policija je u Brusu kod Kruševca uhapsila D.J. (44) zbog sumnje da je prodao kćerku (13) poznaniku (47) iz okoline Bojnika, piše Blic.

Djevojčica je pronađena u Bojniku odakle ju je preuzeo Centar za socijalni rad.

Prema nezvaničnim saznanjima iz istrage, ovdje je riječ o ugovorenom braku.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79