Ovo je profesor koji je savladao pomahnitalog napadača u školi!

SLAVOLjUB Stojadinović je profesor iz Velike Plane koji je sprečio tragediju neslućenih razmera! Samo zahvaljujući njegovoj hrabrosti i prisebnosti, u Ekonomsko-ugostiteljskoj školi Vuk Karadžić nesreća izbegnuta jer je on savladao napadača naoružanog do zuba.

Goran T. iz sela Livadice kod Velike Plane upao je u srednju školu sa puškom. Nasumice je ušao je u jedno od odjeljenja, a djevojčica je pozvala razrednog starešinu Slavoljuba Stojadinovića.

– Sve se desilo za vrijeme sedmog časa u Ekonomsko-ugostiteljskoj školi. Učenici su imali čas filozofije kada je lice sa puškom uleteo kod njih na čas. Ja sam istrčao iz sale, otišao sam na sprat gdje je čovek upao sa puškom. Ušao sam u učionicu i vidio ga – kaže za portal SrbijaDanas profesor Stojadinović.

Profesor je opisao kako je izgledao trenutak kada je Goranu T. oteo oružje.

– Počeo sam da pričam sa njim. On je u jednom trenutku okrenuo pogled ka tabli, i tada sam ja skočio na pušku. Krenuli smo da se hrvamo. Uspio sam da mu otmem oružje. Ispalio je dva metka meni pored glave, ali sam uspio da regulišem situaciju. Policija je nakon toga došla i uhapsila ga – navodi profesor.

Tresem se, pucnjava u mojoj školi!: Tragedija izbegnuta zahvaljujući profesoru koji je savladao napadača!

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79