Ovo je težak trenutak za mene i moju porodicu. Molim da sahrana bude tiha i u krugu najbliže porodice i prijatelja

Peđa Milosavljević/Cropix

Nenad Periš, otac tragično preminulog Mateja danas je uputio molbu medijima uoči pogreba svog sina koji je stradao u Beogradu.

Još je jednom zamolio medije, kao i javnost, da sahrana bude tiha i u krugu najbliže porodice i prijatelja. Isto tako, zamolio je javnost da pokaže razumijevanje za ove molbe kako bi se intimno i lično oprostili od člana svoje porodice.

Njegovu poruku prenosimo u cjelosti:

– Poštovani novinari i snimatelji još jednom vam se zahvaljujem na saosjećanju i korektnom praćenju ovog slučaja, ali vas još jednom molim da zbog iznimno teških trenutaka za mene i moju porodicu se suzdržite od bilo kakve medijske pažnje sahrane našeg Mateja, te događaja uz sahranu. Znam da ćete shvatiti moju molbu te vam se zbog toga u svoje ime i u ime svoje porodice zahvaljujem. Nenad Periš – stoji u poruci, piše Slobodna Dalmacija.

Peđa Milosavljević/Cropix
Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79