Ovo je trudnica koju je suprug likvidirao ispred porodilišta

Trudnica Hamide Magaši (35) koja je brutalno ubijena ispred ginekološke klinike u Prištini biće sahranjena sutra u Lipljanu. Kosovska policija, ranije danas, objavila je da je u toku potraga za osobom koja se sumnjiči da je počinila ubistvo u Prištini, a mediji su naveli da je riječ o njenom bivšem partneru koji je smrtonosni hitac ispalio sinoć, ispred bolnice u Prištini, gdje je nesrećna žena došla na pregled.

Za jezivo ubistvo žene, koja je bila u devetom mjesecu trudnoće, osumnjičen je njen muž Sokol Halili (31) koji je sinoć oko 18.00 sati ispalio tri hica u nju kad je izašla iz ginekološke klinike. Mediji prenose da joj je prvi metak ispalio sa leđa dok je druga dva ispalio dok je ležala.

Muškarac pred porodilištem likvidirao bivšu ženu (35) u njenim posljednjim danima trudnoće

Halili je nakon ubistva pobjegao i policija i dalje traga za njim. Policija sumnja da je odmah pobegao sa KiM i da sve ukazuje da je ubistvo dugo planirao.

„Osumnjičeni Sokolj Haljilji, rođen 07.05.1991. godine u Donjem Godancu, opština Štimlje, traži se za teško ubistvo koje se dogodilo 30.11.2022. godine u Prištini“, navodi se u saopštenju policije.
Sokol i Hamide bili su u braku samo četiri mjeseca nakon čega su se zbog nesuglasica razdvojili. Tridesetpetogodišnja Hamide živjela je u kući svojih roditelja u Lipljanju. Jučer je otišla na kliniku u Prištinu na kontrolu pred porođaj koji je bio očekivan sljedeće nedjelje.

Magaši je inače dobio zabranu prilaska jer je supruzi 10. avgusta prijetio u kući njenih roditelja. Ispostavilo se da je osumnjičeni osuđen i novčano kažnjen od suda u Uroševcu zbog nošenja oružja bez dozvole.

Ovo je osumnjičeni za ubistvo trudnice u Prištini

Sestra nastradale Hamide Magaši, koju je bivši muž ubio u dvorištu ginekologije klinike u Prištini, navodi da je Hamide trpila porodično nasilje, piše Blic.

„Svaki put kad smo je zvali rekla je da ne može da govori“, rekla je sestra Hamide Magaši i dodala da je nesrećna trudnica bila u pratnji svekrve čak i kada je htjela da ode kod sestara. Kako je objasnila u razgovoru za gazetaexpress.com, partner ju je više puta tukao pištoljem po glavi, prenosi Nova.rs.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79