Ovo je žena koju je sin likvidirao a njenu glavu sakrio na tavanu

Branilac osumnjičenog tvrdi da U. H. treba da bude podvrgnut psihijatrijskom liječenju

Branilac osumnjičenog Asden Mekaj, rekao je da se protivi odluci suda da U. H. bude u pritvoru mjesec dana zbog sumnje da je lilvidirao svoju majku kod Peći, tvrdeći da njegov branjenik treba da bude podvrgnut hitnom psihijatrijskom pregledu.

Poslije ovog čina, muškarac je navodno nožem napao oca i tetku, prenose albanski mediji. Protiv odluke suda, okrivljeni ima pravo žalbe Apelacionom sudu.

Osumnjičeni iz Peći imao povratnu kartu za Njemačku: Posle likvidacije majke nožem nasrnuo na oca i tetku

“Ono što se danas dogodilo je standardna procedura, tužilaštvo traži mjeru pritvora, a ja sam prigovorio da moj branjenik mora da ide na hitno psihijatrijsko ispitivanje“, rekao je Mekaj za Insajder, prenosi Kurir.

Prethodno je portparol Osnovnog tužilaštva u Peći, Škodran Nikči rekao da se ovakav slučaj nikada ranije nije desio.

“Tužilaštvo sa policijom sprovodi intenzivnu istragu kako bi se u potpunosti rasvetlio ovaj teški zločin. Policija je reagovala veoma brzo i uspela da locira osumnjičenog i da ga uhapsi. Detalje istrage ne možemo da iznosimo u javnost, preduzimaju se sve neophodne mere da se slučaj rasvetli”, rekao je Nikči.

Dodao je da se čeka se izveštaj sudskog lekara nakon što je telo ubijene žene poslato na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Prištini.

“Ovakav slučaj do sada se nije desio. Veoma je osjetljiv i moramo da poštedimo članove porodice, kako ih ne bismo više povrijedili”, rekao je Nikči.

Žena, za čiju se likvidaciju sumnjiči sin, sahranjena je danas u Peći, u prisustvu velikog broja građana.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79