Ovo je zvaničan izvještaj njemačke policije! Šaulić sjedio na mjestu suvozača! NIJE MU BILO SPASA!

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić poginuo je poslije teške saobraćajne nesreće u Njemačkoj.

Zvijezda narodne muzike u kolima je, prema nezvaničnim informacijama, bio sa vozačem i kumom, a nesreća se dogodila u okolini Bilefelda u kojem je pjevao.

 

(VIDEO) Poginuo Šaban Šaulić

Gepostet von CRNA Hronika BIH am Sonntag, 17. Februar 2019

 

(NOVE SLIKE) Stravične slike s mjesta nesreće u kojoj je poginuo Šaban Šaulić

 

Njemačka policija objavila je zvanični izvještaj teške saobraćajne nesreće.

“U nedjelju ujutro, u 06.50, na putu BAB A2, u smeru Dortmunda, u području gradilišta neposredno prije čvorišta Gutersloh, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su prvobitno registrovane tri teško povrijeđene osobe i jedna lakše.

 

(FOTO+VIDEO) Auto potpuno smrskan, prizor stravičan!

 

Automobil “mazda 6”, kojim je upravljao tridesetčetvorogodišnji Gutersloher, udario je u vozilo “seat ibica”. Vozila su skliznula i zabila se u prepreke. Sva tri putnika u “seat ibici” ozbiljno su povrijeđena, a 34-godišnji Gutersloher prošao je sa lakšim povredama.
O povređenima su se odmah pobrinule ekipe hitne pomoći, koje su ih prevezle u najbliže bolnice. Suvozać “seata” podlegao je povredama tokom jutra u bolnici.

 

(VIDEO) Pogledajte video sa mjesta nesreće

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79