Ovo su Selvedin, Elvir i Senad, radnici koji su poginuli kod Mrkonjić Grada

Selvedin Crnac, Elvir Čagalj, Senad Poško

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se desila kasno sinoć kod Mrkonjić Grada poginule su tri osobe.

Nesreća se desila oko 19:40 sati u mjestu Crna Rijeka, a učestvovala su dva vozila i to Mitsubishi kojim je upravljao M.K. iz Šipova, i teretno vozilo Ford u kojem je bilo sedam osoba.

U nesreći su poginule tri osobe iz teretnog vozila, a ostale četiri osobe su povrijeđene.

Kako se saznaje, u teretnom vozilu su se nalazili radnici građevinske firme iz Jajca, a trojica poginulih su iz Jajca.

Poginuli su Senad Poško, Elvir Čagalj i Selvedin Crnac. Teže tijelesne je zadobio Asim Kokić koji je hitno prebačen na UKC Sarajevo.

Brojni građani i prijatelji se na društvenim mrežama opraštaju od nastradaih, te žele brz oporavak povrijeđenom Asimu Kokiću iz Jajca.

“Našem Senadu Poški, Elviru Čagalju i Selvedinu Crncu neka je vječni rahmet, a porodici i njihovim najbližima upućujemo iskrenu sućut i sabur. Teški su ovi momenti za mnoge Jajčane, jer ipak se radi o ljudima koji su tek zakoračili u život i nisu ni osjetili sve njegove čari.

Našem Asimu Kokiću koji je prebačen u Sarajevo držimo fige, da pobijedi do sada svoju najtežu bitku i da se vrati s nama u uobičajne životne tokove. Svako na svoj način neka uputi molitvu”, piše u poruci objavljenoj na Facebooku portala Jajce.online.

Senad Poško, Elvir Čagalj i Selvedin Crnac su muškarci koji su poginuli kod Mrkonjić Grada

Kako doznaje portal Crna-Hronika u svih 7 osoba koji su se nalazili u teretnom vozilu Ford su radnici građevinske kompanije, a vraćali su kućama nakon napornog radnog dana.

Uviđaj je obavio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Slobodan Salić, zajedno sa mrkonjićkom policijom.

Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na utvrđivanju svih okolnosti nesreće, a u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske biće obavljena i obdukcija tijela poginulih.

Selvedin Crnac, Elvir Čagalj, Senad Poško
Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79