Ovo su uhapšeni u VELIKOJ akciji MUP-a

Pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske i Policijske uprave Banjaluka sproveli su operativnu akciju kodnog naziva “Klub” usmjerenu na razbijanje organizovane kriminalne grupe koja se bavila neovlaštenom proizvodnjom i prometom opojnih droga i navođenjem na prostituciju.

Kako ATV saznaje, lišeni slobode su Boškov Srđan, Salamić Mirko, Dokmanović Lea, Kapo Nail, Kapo Meina, Isaković Amer, Bajičić Ljubiša, Adamović Stefan, Babić Dijana, Marjanović Marinko i Jelača Dragan.

– U toku su pretresi na nekoliko lokacija, a u okviru operativne akcije kodnog naziva “Klub” – potvdila je načelnica Odjeljenje za odnose s javnošću Ministarstva unutrašnjih poslova RS Mirna Miljanović.

Aktivnosti provode pripadnici Uprave za organizirani i teški kriminalitet MUP-a RS i Policijske uprave Banja Luka, pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

 

Pretresi na više lokacija u RS, akcija “Klub”

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments