Ozbiljan udarac za Balkanski kartel: Privedena žena bliska kralju kokaina, kojeg zovu Tito

Policija u Peruu zadala je ozbiljan udarac narko-kartelu u kojem glavnu riječ vode ljudi sa prostora Balkana, među kojima su “evropski Eskobar” poznatiji kao Tito, ali i Zoran Jakšić, koji je nedavno pokušao da pobjegne iz tamošnjeg zatvora.

U specijalnoj akciji, privedeno je pet osoba, a među uhapšenima je Đanina Kazorla Rejes, supruga Jakšićevog bliskog saradnika Fernanda de Olazabala, piše El Comercio.

Đanina je uhapšena 14. decembra u svojoj vili, dok je još bila u pidžami. Iako su mediji u prvi mah prenijeli da je pala ljubav ozloglašenog peruanskog narko-bosa koji je povezan sa Balkanskim kartelom i čuvenim kraljem kokaina kojeg svi zovu Tito, ispostavit će se da je ova gospođa također visoko kotirana u tim kriminalnim krugovima.

Vjeruje se da je ona zadužena za finansije, te da je njenim hapšenjem zadat ozbiljan udarac narko-mafiji koja krijumčari tone kokaina u Evropu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79