Pala dva dilera u Sarajevu: Oduzeti paketići heroina i marihuane

Pripadnici Odjeljenja za borbu protiv zloupotreba droga Sektora kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo uhapsili su jučer dvojicu dilera M. K. (34) i A. T. (22), obojica iz Sarajeva. Tom prilikom su zaplijenili drogu.

Prvo je jučer u 13:10 sati uhapšen M. K. Prilikom pretresa 34-godišnjaka i stana koji koristi u sarajevskoj općini Novi Grad, pronađeni su devet paketića heroina, tri digitalne vage, deset tableta “suboxone” i mobitel.

Istog dana priveden je i A. T. Kod njega su pronađena 33 paketića marihuane.

Osumnjičeni, koji se terete za krivično djelo neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet droga, predati su u prostorije Jedinice za osiguravanje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a KS.

O slučaju je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva Sarajevo.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79