Pao dugo traženi kradljivac U Banjaluci: Uhvatili ga dok je krao šminku

G.M. iz Pančeva uhapšen je u srijedu u Banjaluci zbog krađe kozmetičkih proizvoda u tržnom centru, a provjerom je utvrđeno da su za njim raspisane tri potjernice, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Kako se navodi u saopštenju G.M. se sumnjiči da je u periodu od 28. avgusta od 1. septembra počinio više krađa.

“Izvršen je pretres stana na području Grada Banjaluka, koji je koristilo osumnjičeno lice, kojom prilikom je pronađeno i oduzeto više predmeta koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem ovih krivičnih djela”, stoji u saopštenju.

U saopštenju se navodi da je provjerama utvrđeno da su za G.M. raspisane potjernice Interpola Ljubljana i Sarajevo, te jedna od strane policije Brčko Distrikta.

Iz Policijske uprave dodaju da je G.M. predate Terenskom centru za strance Banjaluka, radi preduzimanja mjera i radnji iz njihove nadležnosti.

“Sve mjere i radnje u okviru ovih aktivnosti, preduzete su u saradnji sa Okružnim javnim tužilaštvom Banjaluka, a po naredbama osnovnog suda Banjaluka”, zaključeno je u saopštenju.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79