Parking u Sarajevu postao poligon za se*s: Ovo je nesnošljivo, bacaju iskorištene kondome!

Nekoliko vjernih čitalaca  javilo se našoj redakciji s molbom da objavimo tekst kako je parking u Jukićevoj ulici u Sarajevu postao poligon za se*s. Jedan od naših čitalaca, uz molbu da objavimo tekst kako bi neko intervenirao i spasio ih neugodnosti, napisao je sljedeće:

– Svaku noć u nekoliko automobila se to događa. Stid mene koji dođem kasno da parkiram, moram da zaobilazim da ih ne ometam. Meni neugodno, njima nije.

Drugi stanovnik u ovoj ulici, koji također parkira automobil na velikom parkingu, kaže da svako jutro nađe nekoliko iskorištenih kondoma.

– Kondomi, maramice, pa kad već nemaš stan, nemoj to bacati na ulicu, ima djece. Spakuj fino, brate, i u kontejner baci – kaže ogorčeni stanovnik Jukićeve ulice za Avaz.

Ispovijest prostitutke Dine: Otac me silovao kad sam imala 11 godina, a majka gledala i pušila cigaretu

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79