Party u operacionoj sali: Svi pjevaju hit Safeta Isovića, pacijent traži rakije!

Nesvakidašnji snimak iz operacione sale bolnice u Priboju šokirao je korisnike društvenih mreža.

Na snimku se vidi pacijent koji leži na operacionom stolu i zajedno sa medicinskim osobljem pjeva hit Safeta Isovića “Sve behara“, dok ga ljekari operišu.

Sestre, valjda pokušavajući da umire strah kod pacijenta, sa mobilnog telefona puštaju narodnjak i pjevaju i đuskaju pored operacionog stola, dok pacijent pokušava da ih prati.

U jednom trenutku stariji gospodin izgovara šta mu fali da bi imao potpuni ugođaj. “Još da ima malo rakije, dobro bi bilo”, govori pacijent.

Nije poznato gdje je i kada tačno nastao ovaj snimak, ali korisnici društvenih mreža kažu da ova scena nije ništa neobično.

“Mene kad su sjekli išla je pjesma ‘Sve je isto samo njega nema’, valjda to ide po potrebi”, napisao je jedan korisnik.

Ovaj snimak već je izazvao brojna reagovanja na društvenim mrežama, pa dok neki prihvataju ovaj party u operacionoj sali kao neophodn radi uspjeha operacije, drugi ovakav postupak osuđuju. Šta vi mislite?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79