Pastir Josip Bliznac govori pet jezika i traži ženu za brak

Josip Bliznac iz sela Bunar kod Dobretića jedini je pastir ne samo u BiH koji govori čak pet jezika. Pravi poliglota četiri puta je ostavljao svoje rodno mjesto i odlazio na privremeni rad u Kanadu, Njemačku, Hrvatsku I Sloveniju.

Govori engleski, njemački, slovenski, španski i maternji jezik. Bavi se uzgojem stoke, odnosno koza i ovaca. Najveći problem mu je što ni jedna djevojka, ali ni žena ne žele doći u selo u kojem je Josip jedini stanovnik.

Josip ima 50 godina i rado bi se oženio ne djevojkom nego ženom bez obzira na nacionalnost i vjeroispovijest. Važno mu je samo da želi živjeti s njim u rajskoj prirodi i dijeliti dobro i zlo.

Kupio je čak dva televizora koje nije priključio ali ako dođe žena u njegov život, oba će priključiti da može nakon napornog dana pogledati i neku ljubavnu seriju.

Kako živi jedini stanovnik sela Bunar u općini Dobretići pogledajte u ovoj reportaži Srećka Stipovića.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79