Pedofil iz Srbije: Popio pola litra rakije, pa sišao u dječji park i pipkao djevojčice

Nišlija S. N. (62), koji je uhapšen zbog sumnje da je na dječjem igralištu u Naserovoj ulici dodirivao po intimnim dijelovima tijela dvije djevojčice stare sedam i osam godina, nakon što se našao iza rešetaka pravdao je svoj bezumni čin velikom količinom popijene rakije.

Naime, kako saznaje Blic, osumnjičeni pedofil je tvrdio da je popio više od pola litre rakije prije nego što je 18. septembra izveo psa u šetnju, nakon čega je neprimjereno dodirivao po tijelu dvije djevojčice koje su se igrale na igralištu u Naserovoj ulici.

Inače, po saznanjima Blica S. N. se presudom suda – zbog nezakonitog posjedovanja oružja i eksplozivnih naprava i izazivanja opšte opasnosti – nalazio na izdržavanju jedonogišnje kazne u kućnom zatvoru, pa su mu lisice na ruke stavljene, dok je na nozi imao nanogicu za elektronsko praćenje kretanja.

On je bio osuđen jer je prije nekoliko godina prijetio bombom mladićima koji su mu, igrajući se loptom, polomili prozor. Revoltiran zbog tog njihovog poteza, prema nezvaničnim saznanjima, on je tada sa bombom u rukama, navodno izašao na igralište i zaprijetio da će je baciti, nakon čega ga je policija uhapsila.

Osuđen je na godinu dana u kućnom zatvoru, ali je imao dozvoljeno kraće vrijeme koje je mogao da provede u šetnji svakog dana, što je kontrolisano preko nanogice, pa je tako i kritičnog dana bio van svoje kuće.

Prema saznanjima Blica, osim dvije djevojčice starosti sedam i osam godina na igralištu je bila i treća djevojčica koja ima oko pet godina. S. N. nju nije dodirivao, ali ga je dijete vidjelo kako priča sa dvije nešto starije djevojčice.

Nakon što su one ispričale roditeljima šta se desilo, obaviještena je policija pa su uključeni i stručnjaci Centra za socijalni rad koji su pričali sa djecom. Psiholog i pedagog Centra za socijalni rad su razgovarali sa djevojčicama koje su ispričale šta se dogodilo.

Snimak sa kamera sa obližnje zgrade samo je potvrdio njihove priče, poslije čega je S.N. uhapšen.

U zgradi u kojoj živi S.N. sa suprugom, stotinak metara od igrališta komšije su šokirane njegovim hapšenjem.

– Za nas je bio dobar. Tu nam je bio i za loše i za dobro. Baš me iznenadilo kada je uhapšen, iskreno da ti kažem. Toliko mi je teško, em nemamo toliko muških u zgradi sad se još i ovo desilo. Za sve nam se uvijek nalazio, za svaku sitnicu. Razumio se i u struju i za sve oko kuće. Uvijek kada sam ga pitala, pomogao me je. Ne samo meni, nego i drugima u komšiluku. E, sad mi ništa ne znamo šta je on uradio – kaže jedna komšinica.

Drugi komšija kaže da je S. N. bio dugogodišnji predsjednik skupštine stanara.

– Kao predsjednik skupštine stanara je bio dobar, a drugo šta je radio, nemam pojma – kaže on.
Određen pritvor

S. N. je danas priveden prvo na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo koje je pokrenulo istragu i predložilo da mu se odredi pritvor. Nakon saslušanja, sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Nišu, odredio je S. N pritvor do 30 dana.

– Određen je pritvor zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljene polne radnje u vezi sa krivičnim djelom obljuba djeteta i to zbog postojanja osobite okolnosti da bi boravkom na slobodi osumnjičeni mogao da utiče na dvije maloljetne oštećene koje još uvijek nisu saslušane, kao i jer postoje okolnosti koje ukazuju da bi boravkom na slobodi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično djelo imajući u vidu da je osuđivan za krivično djelo iz grupe krivičnih djela protiv života i tijela – rekao je za Blic portparol Osnovnog suda u Nišu Vladimir Rakonjac.
Sumnja se da ima još žrtava

Niška policija u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom objavila je fotografiju S. N. uz poziv oštećenima da se jave ako ih ima još.

– Sumnja se da se on neprimjereno ponašao prema dvjema djevojčicama. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on je, uz krivičnu prijavu, priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu. Sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana. S obzirom na to da se sumnja da oštećenih ima više nego što je dosadašnjim radom utvrđeno, pozivamo njihove roditelje da se jave Policijskoj upravi u Nišu na telefone 018/192 i 018/503-425 – navodi se u saopštenju niške policije.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79