Pedofil pokušao oteti djevojčicu dok se igrala: Malena heroina se spasila od manijaka koji je imao i nož

Osumnjičeni je 30-godišnjak, osuđeni seksualni prestupnik koji ima optužnice i za zlostavljanje djece, rekao je lokalni policijski šerif

Nadzorna kamera u blizini jednog autobuskog stajališta na Floridi snimila je pokušaj otmice maloljetne djevojčice.

Djevojčica se igrala na zelenoj površini dok je čekala bus, kada se u jednom momentu pojavio bijeli džip koji je prošao pored djevojčice, a nedugo zatim se opet vratio i stao u njenoj blizini.

U tom momentu, iz vozila je izašao muškarac, od ranije poznat po seksualnim napadima, te je potrčao prema djevojčici u namjeri da je otme.

Međutim, malena heroina se uspjela oduprijeti manijaku koji je uz sebe imao i nož, a nakon neuspješnog pokušaja otmice, muškarac je brzo pobjegao sa lica mjesta.

– Curica je prava heroina, borila se, borila i borila dok mu nije pobjegla. Osumnjičeni je 30-godišnjak, osuđeni seksualni prestupnik koji ima optužnice i za zlostavljanje djece. Mislio je da će nas zavarati ako oboji auto. Ali pronašli smo ga. Na odjeći su mu pronašli tragove sline djevojčice koja se borila s njim, rekao je lokalni policijski šerif.

Šerif je poručio da uhapšeni muškarac neće više nikada i nikome nauditi.

– Nikad više neće biti slobodan da ovo učini. Ni pokuša nešto slično. Bojimo se da mu ovo nije prvi takav pokušaj. Hrabra curica ima par ogrebotina i doživjela je traumu. Moja poruka njoj je da imam novog heroja. Ona je moj heroj”, rekao je šerif Simons, koji je mobilizovao i ljude iz drugih okruga kako bi uhvatili perverznjaka. Imam poruku i za njega. Nisi nas prevario, znamo ko si, ti si životinja. I sad si iza rešetaka, poručio je on piše Oslobođenje.

Video pogledajte na OVOM linku od 1:20 minute

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79