Pekar zapalio reketašu skupocijeni Audi u Tuzli?

Redakciji portala Crna-Hronika donosi vam informacije iz tuzlanskog podzemlja.

Niz paljevina skupocijenih automobila uzrok su mnogih svađa u Bosni i Hercegovini. Redakcija portala Crna-Hronika donosi vam informacije o paljevini skupocijenog Audi Q8 u Tuzli.

Razlog paljevine je reketiranje. Nezvanično saznajemo da je Š.N. zapalio navedeni automobil osobi koja je od ranije poznata policiji, tačnije Danijelu Džafiću iz Sarajeva odnosno Denisu Kadiriću iz Tuzle.

(FOTO) Zapaljen Audi Q8 u Tuzli

“Š.N. tačnije pekar, izvršio je paljenje automobila jer nije mogao izdržati reketiranje od gospodina Kadirića. Prvo se zadužio 20.000KM da bi dug narastao preko 100.000KM. Pošteni pekar nije mogao više plaćati, već je stvari uzeo u svoje ruke” – izjavio je izvor našeg portala

“Danijel kao muzičar, član Gori banda, Denis vlasnik kluba Grande u Tuzli, imaju svoju veliku  organizaciju, oni se prodaju za poštenjačine. A imaju ekipu koja za njih sve radi. Policija je uhvatila pekara u Tuzli koji je zapalio taj Q8 bijeli jer čovjek više nije mogao. Reketirali su ga mjesecima, uzimali mu djeci ispred usta. Čovjek je prijavljivao, niko ništa i na kraju uzeo sam sebe da zaštiti.” – izjavio je izvor našeg portala.

Kontaktirali smo kontraverznog biznismena iz Sarajeva, Danijela Džafića koji je kratko odgovorio: “Ništa ne znam, na putu sam u Crnoj Gori. Imam obaveza oko izbora” izjavio je Danijel za portal Crna-Hronika.

Za ovaj slučaj upoznati su i nadležni organi vlasti, a uskoro možemo očekivati i Sudski epilog.

Lov na piromane: Muzičar nudi 20.000 KM za informaciju ko mu je zapalio Audi

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79