Penzioner-pedofil dirao djevojčicu (11) po stražnjici i grudima pa joj dao 2 KM

Osnovni sud u Bijeljini odbio je produžiti pritvor P.Đ. optuženom za obljubu djevojčice (11) u kojem je po ranijem rješenju suda proveo mjesec dana.

Optuženom koji je inače penzioner, ujedno je određen kućni pritvor koji će kontrolisati policijski službenici Policijske uprave Bijeljina.

Osnovni sud je ujedno izrekao i mjeru optuženom kojom se zabranjuje približavanje maloljetnoj djevojčici na udaljenosti od 50 metara.

-Izrečene mjere mogu trajati dok za to postoji potreba, a najduže do pravosnažnosti odluke u ovom predmetu, s tim da će se kontrola opravdanosti primjene mjera vršiti svaka dva mjeseca- navedeno je u odluci Osnovnog suda u Bijeljini.

Optuženi je ujedno upozoren da se protiv njega može odrediti pritvor ako prekrši izrečene mjere zabrane.

Osnovni sud u Bijeljini potvrdio je nedavno optužnicu protiv P.Đ. koja ga tereti da je u novembru prošle godine, na lokalnom putu, obljubio devojčicu.

Optuženi je krivično djelo izvršio nakon što je djevojčica 7. novembra prošle godine izašla iz dvorišta porodične kuće.

Zatim je zgrabio rukama i dodirivao po intimnim dijelovima tijela.

Preplašena djevojčica nije se mogla izvući iz zagrljaja pedofila, sve dok je on nije pustio. Na kraju je djevojčicu kako se navodi u optužnici, udario po zadnjici i dao joj dvije marke, rekavši kako će joj sutradan kada bude bila u školi kupiti sok.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79